OVAN
 Posao - Ovaj vas tjedan očekuju mnoge neplanirane obveze. Sačuvajte živce i smireno ih rješavajte bez uznemiravanja kolega. Ljubav - Tjedan je idelalan za postiizanje odlične komunikacije s vašim partenrom.  Zdravlje - Boli vas glava, molgi bi ste otići na pregled kod liječnika.  

BIK
 Posao - Sredinom tjedna mogli bi ste upoznati osobe koje će vam otvoriti vrata prema novim poslovnim prilikama. Ljubav - Veza vam je stabilna, a srce na mjestu. Osjećate se stabilno. Zdravlje - napravite sistematski pregled. 


 

BLIZANCI
 Posao - Primijenite svoju poznatu blizanačku taktiku u komunikaciji s nadređenima. Vaše mišljenje nije uvijek najvažnije imajte to na umu. Ljubav - Ovaj tjedan ne bi trebalo biti neočekivanih koonflikata s dragom osobom. Ušli ste u stabilno razdoblje. Slobodni blizanci ni ne pomišljaju na bilo koji oblik vezivanja. Zdravlje - Boli vas kralježnica. Pokušajte smanjiti bol vježbama. 


 

RAK
 Posao -Ovoga tjedna možete odahnuti zahvaljujući trudu i radu proteklih dana. Ljubav - Opustite se u komunikaciji sa suprotnim spolom. Prilika za ljubav čeka vas iza vrata. Zdravlje - Dobro. 

LAV
 Posao - Osjećaj da vam ništa nije krenulo kako treba trebao bi nestati do sredine tjedna. Ponekad ne možete utjecati na splet okolnosti koji vas prikazuje u određenom svjetlu. Ljubav - Pokušajte zadržati racionalni pristup pojedinim situacijama u kojima ste se našli. Emocije bi vas mogle zavarati i odvesti od istine. Zdravlje - Zdravlje vam je dobro. 

DJEVICA
 Posao - Nemojte sve obveze ostavljati za zadnji tren. iako to često radite, ovoga tjedna takav bi vam stav mogao zakomplicirati život. Ljubav - Tjedan bi mogli obilježiti konflikti s dragom osobom. U pitanju je prolazno razdoblje. Zdravlje - Nemojte se živcirati.  

VAGA
 Posao - Ulazite u razdoblje dobrih poslovnih prilika i poslova. Iskoristite to maksimalno. Ljubav - Ne analizirajte svaku partnerovu riječ, to može biti jako naporno i za vas i za partnera. Zdravlje - Čuvajte se ozljeda leđa.   

ŠKORPION
 Posao - Oslonite se na druge , ne morate baš uvijek sve rješavati sami. Ljubav - Još uvijek ste u razdoblju koje vas čini nesigurnima po pitanju ljubavnih odnosa. Zdravlje - Napravite sistematski pregled. 

STRIJELAC
 Posao - Osjećate se poletno i puni energije za ostvarivanje novih poslova. Ipak, nemojte biti previše samouvjereni i odvagnite svaku siituaciju. Svaki novi početak je izazov. Ljubav - Komunicirajte s partnerom. Zdravlje - Osjećate se odlično. 

JARAC
 Posao - Osjećate neizvjesnost kada razmišljate o budućnosti svoje karijere. Ipak, nemate razloga za brigu. Ljubav - Osjećate da vas je druga strana u vezi malo zapostavila. Iskomunicirajte problem to je uvijek najbolje rješenje. Zdravlje - Imunitet vam je pao.  

VODENJAK
 Posao - Osjećate se sigurno i samouvjereno u vezi onoga što radite i to s razlogom. Nadređeni su zadovoljni vama. Ljubav - Sve je napokon na svome mjestu. Zdravlje - Muči vas glavobolja.  

RIBE
 Posao - Tjedan bi moga donijeti više posla i obveza nego što ste očekivali, ipak sve ćete riješiti bez ikakvih problema. Ljubav - Ostvarili ste mali napredak u komunikaciji s partnerom. nastavite u tom smjeru. Zdravlje - Pazite na ono što jedete.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam