Tjedni horoskop

OVAN

Posao - Većina previše osobno uzima poslovne krize i neizvjesnosti, u vama se budi inat i spremni ste glavom kroz zid. Mislite li ozbiljno, čeka vas naporan rad i povećana odgovornost. Ljubav - Ranjiviji nego inače, neki će se utopiti u rijeci emocija koje u vama budi jedna osoba. Slobodnima na vrata kucaju strasne avanture. Zdravlje - Preveliki napori utječu na vaš tlak i srce.BIK
 Posao - Radit ćete čak nekoliko poslova istodobno, i to vrlo uspješno i kvalitetno. Bit ćete odlični u trgovini, zastupanju i pregovaranju. Rođeni u travnju trebali bi se čuvati prijevara i pogrešnih materijalnih procjena.
Ljubav - Neki će se naći nadomak bračne luke ili uživati u zaljubljenosti. Prvoj dekadi bit će jednostavnije smanji li ljubavne apetite i očekivanja. Ne brzajte u odlukama!
Zdravlje - Manje ste otporni na stres.


BLIZANCI
 Posao - U razdoblju ste novih poslova i novčanog dobitka, koji će opstati unatoč velikim troškovima. Bit ćete hrabri i srčani, nećete se predavati, nego većinu zapleta i nejasnoća uspješno rješavati akcijom i inicijativom.
Ljubav - Neki će se vraćati prošlosti ili skrivati nevjeru ili naklonost prema zauzetoj osobi. Oni u sretnim vezama mogli bi naglo donijeti odluku o braku.
Zdravlje - Prolazna nesanica i uznemirenost.


RAK

Posao
- Bit ćete ovisni o nekim osobama i manje samostalni u odlukama. Morat ćete skrivati pravo stanje stvari, a neke informacije bit će i vama nedostupne. Prilagodite se timskom radu i pristanite na ustupke.
Ljubav - Ljubomora i nerazumijevanje u braku bit će prošlost. Širit ćete optimizam i dobre vibracije. Samci bi se mogli upoznati s osobom koja će ih privući duhovnošću i inteligencijom. Zdravlje - Poboljšava se.


LAV
 Posao - Vaš dnevni raspored bit će krcat. Najteže će vam padati obveze koje će iskrsnuti u posljednji tren. Dominirat će zavist i intrige, koje vam zasad ne mogu naštetiti. Ljubav - Mars u znaku poticat će vas na akciju. Bit ćete nagli i tvrdoglavi pa se čuvajte ljubavnih i obiteljskih svađa. Uočavat ćete nedostatke trenutne emotivne situacije, a nešto teže vidjeti kvalitete.
Zdravlje - Iscrpljeni ste i neispavani.DJEVICA
 Posao - Obveze će se nagomilavati, rokovi će biti kratki, a vi razdražljivi i napeti. Nećete biti zadovoljni raspodjelom zadataka i ophođenjem autoriteta. Na vama će biti velika odgovornost s kojom ćete se izvrsno nositi.
Ljubav - Izgledi za sreću rastu. S nekim ćete se odlično razumjeti, no nećete htjeti srljati u vezu, nego ćete biti zadovoljni sitnim znakovima zbližavanja.
Zdravlje - Nervoza i nemir se pojačavaju.


VAGA
 Posao - Izlazite iz krize, otvara se razdoblje širenja poslova, ali i veće popularnosti - nastojte ju iskoristiti. Bit ćete vješti u komunikaciji, taktični s kolegama i domišljati u kreativnim zadacima i improvizaciji.
Ljubav - Uzbuđenja vam neće nedostajati. Hrabro pristupite osobi koja vam se sviđa, pošaljite joj intrigantnu poruku. Mogli biste upoznati osobu s kojom se dulje dopisujete putem interneta. Zdravlje - Sve bolje.ŠKORPION
 Posao - Morat ćete posvetiti više slobodnog vremena i energije poslu. Nailazit ćete na zapreke poput nerazumnih kolega, stranaka ili novčanih blokada. Očekuju vas zabrane, ograničenja ili neostvarena suradnja s nekim osobama.Ljubav - Mars u Lavu činit će vas osjetljivima i sklonima dramatiziranju pa biste od sitnice mogli napraviti pravi problem. Skloni ste ljubomori i osveti, kontrolirajte se! Zdravlje - Umor i slabost.STRIJELAC
 Posao - Podnijet ćete veći teret zbog odsutnosti kolega. Mogli biste govoriti pred više ljudi, nekog zastupati ili se uspješno obraniti od lažnih optužbi ili tračeva. Dobre vijesti stižu iz inozemstva. Ljubav - Partner bi mogao na neko vrijeme biti odsutan ili opterećen poslom. Svakodnevna komunikacija bit će važna za kvalitetu odnosa. Neki imaju simpatije na radnome mjestu. Zdravlje - Odlično. Vježbajte, krećite se!JARAC
 Posao - Smanjit će se pritisci, no posla će biti i previše - čekaju vas i obveze na koje niste računali. Budite oprezni s nadređenima i u rukovanju s novcem. Krupne transakcije donose više gubitka nego dobiti.
Ljubav - Budite opušteniji i lukavi i sreća vas neće zaobići. Osoba koja vam se sviđa počinje vas primjećivati. Duge veze izliječit će se od monotonije raznovrsnim društvenim životom. Zdravlje - Tegobe se povlače.


 

VODENJAK
 Posao - Dobro ćete procijeniti situaciju prije svake odluke, ali ne i rođeni u prvoj dekadi, koji će biti brzopleti i izloženi kritikama. Pripazite što govorite u javnosti. Nepotrebno ćete se zamjerati ljudima.
Ljubav - Imat ćete manje strpljenja. Odnos s partnerom će se pogoršati zbog različitih interesa i manjka kvalitetne komunikacije. Teško ćete oprostiti i zaboraviti neke riječi i postupke. Zdravlje - Nervoza i rastresenost.RIBE
 Posao - Opteretit će vas nekoliko obveza - bez plana i pomoći teško da ćete ih stići obaviti. Zametnut ćete važne stvari, provjeravajte točnost informacija i brojčanih rezultata. Ljubav - Očekuju vas brojni telefonski pozivi i poruke, no ne od osobe kojoj se nadate. Morat ćete joj se sami obratiti, no nemojte je gnjaviti. Moguć je nov početak s nekim već 'otpisanim'. Zdravlje - Izbjegavajte nerazumno gutanje tableta.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam