Tjedni horoskop


OVAN

 Posao - Povoljne okolnosti pokazuju da su vaši strahovi bili neosnovani. Dobivate javno priznanje i nagradu za trud. O novcu da i ne govorimo. Planirate poslovno putovanje. 
Ljubav - Mnogi Ovnovi su u fantastičnoj emotivnoj vezi. Idealna kombinacija je ona s kojom ste. Iako se ne zna ko koga tu podržava, važno je da odlično funkcionirate u tandemu. 
Zdravlje - I zdravstvena situacija se popravlja. Dobivate na snazi i bolje se osećate. 

 

 

BIK
 Posao - Na poslu bilježite uspjeh, s tim što se konstantno morate boriti protiv osoba koje ne dozvoljavaju da vaša kreativnost dođe do izražaja.
Ljubav -Otvoreni ste za sve lijepe stvari, pa i za ljubav. Željeli biste nešto novo i uzbudljivo. Možda će vas druženje s Vodenjakom razdrmati.
Zdravlje - Mogući su problemi s cirkulacijom, kralježnicom i umor od previše izlazaka.

 

 

 

BLIZANCI

 Posao - Osjećate se intelektualno superiorno, pa vam smetaju ljudi koji se motaju oko vas i samo prigovaraju. Mislite da nisu dorasli situaciji i da vam odmažu. 
Ljubav - S partnerom sklapate primirje. Još ukoliko je Vaga - sve šanse da veza opstane postoje. Donosite odluku da prihvatite neki partnerov savjet.
Zdravlje - Oporavljate se od bolesti. Još uvijek ste napeti, ali ne biste bili Blizanac da niste. Imate unutrašnji konflikt, zbog nečega ste zabrinuti.

 

 

 


RAK

 Posao - Poslovni uspjeh praćen je značajnom financijskom zaradom. Radi se o nečemu za šta ste predodređeni. Ukoliko nije tako, znači da negdje griješite.
Ljubav - Rakovi su u vječitoj potrazi za osobom svojih snova. Ukoliko budu previše birali, najvjerovatnije će ostati sami. Prihvatite poziv šarmantne Djevice. 
Zdravlje - U fazi ste oporavka, okrenuti zdravlju i što je najvažnije, pravilnoj ishrani. Stvari su pod kontrolom.


 

 

LAV
 Posao -Novi poslovni potezi su u nagovještaju. Ništa se konkretno ne dešava, ali hoće, jer ste dobro razradili plan. 
Ljubav - Pod uslovom da imate snage da razmišljate o ljubavi, pokušat ćete nekako funkcionirati. Shvaćate da je stara veza pri kraju i maštate o novoj.
Zdravlje - Mnogi pripadnici znaka su lakše bolesni. Jedan od razloga je situacija u kojoj su njihovi životni principi ugroženi. 

DJEVICA
 Posao - Posjedujete velike količine energije, tako da se možete izborite s poslovnim obavezama. Do perfekcije obavljate sve što je pred vama. Vladate situacijom.
Ljubav
- Sa vatrenim znacima poput Ovna, Lava i Strijelca postajete kompletni. Iako, astrološki gledano, niste idealna kombinacija, u praksi je drugačije. Pitanje je samo dokle će to trajati? 
Zdravlje - Čuvajte se povrede glave. Glavobolja je također moguća narednih dana najviše zbog vremenskih promjena.


 

VAGA

 Posao - Iako ste prilično zadovoljni trenutnim poslom, razmišljate i o novom izvoru prihoda. Novaca nikad dovoljno. Odgovara vam sve što je vezano uz umjetnost i komunikaciju. 
Ljubav - Mnoge Vage se nalaze u dvostrukoj vezi. Iako to ne liči na vas, mora da ste imali jako dobre razloge kad ste se odlučili na takav korak.
Zdravlje
- Zdravstveno stanje se brzo popravlja.


 

ŠKORPION
 Posao - Financijski gubitak je posljedica pogrešnih investicija. Mislite da su svi protiv vas. Pošto je vaš osjećaj subjektivan, smanjite doživljaj.
Ljubav - Sa partnerom raščišćavate nesporazume, ali i otvarate mogućnosti za nove veze. Vladate situacijom, pa će svaka odluka koju donesete biti ispravna.
Zdravlje - Psihički problemi su rezultat velikih razočarenja. Vodite računa o tome da ne napravite neku glupost svojim                                provokacijama.                               


 

 

STRIJELAC
 Posao - Nije poželjno kriviti druge za poslovne neuspjehe. Čuvajte se laži i dvostrukih igara, jer će one narednih dana biti moguće.
Ljubav - Previše se žrtvujete za osobe do kojih vam je stalo. Čim ste počeli mjeriti, zapitajte se jesu li vaši osjećaji iskreni. Prava ljubav je davanje.
Zdravlje
- Zdravstveni problemi su širokog spektra, od bolova u nogama do problema sa žljezdama i srcem.  

JARAC
 Posao -Financijski dobitak vam popravlja raspoloženje i puni džepove. Izuzetno ste kreativni, pa ćete imati uspjeha u svim poslovima vezanim za umjetnost.
Ljubav - Sijate u svim segmentima života, pa i u ovom, Bik i Lav jako su vam skloni. Možda se oba znaka motaju oko vas. Iskoristite ih maksimalno.
Zdravlje - Preosetljivi ste. Neracionalno koristite svoju energiju. Ne rasipajte je tek tako. Postajete svjesniji svojih                                        slabosti.

 

 

VODENJAK

 Posao - Okončavate poslove koji su bili mučni i zahtjevali od vas dodatnu snagu. Pred vama je financijski dobitak, kao i uspjeh u profesiji kojom se bavite.
Ljubav - Fenomenalno funkcionirate sa Ovnovima, Vagama i Bikovima. Od ostalih znakova - što dalje. Bit će svega: puno uzbuđenja, maženja i paženja. Super!
Zdravlje
- Pošto potiskujete osjećaj nesigurnosti, mogući su problemi psihosomatske prirode. Ranjiviji ste nego što se                                 drugima predstavljate.

 

 

 

RIBE
 Posao - U fazi ste materijalnog sticanja i razmišljanja o tome kako se obogatiti. Zvijezde vas podržavaju.
Ljubav - Romantično raspoloženi, nikako da se pomirite sa praktičnim partnerovim osobinama. Možda ste baš zbog te razlike idealan spoj!
Zdravlje - Osjećate potrebu da boravite u prirodi i zdravije živite. Uviđate greške koje ste činili u odnosu na svoje tijelo.

.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam