Tjedni horoskop

OVAN
 Posao - Potrebno vam je znatno više koncentracije na poslu. Ne zatrpavajte se radnim zadacima jer ih nećete biti u stanju obaviti. Ljubav - Svidjet će vam se jedan poznanik što bi moglo ugroziti vašu vezu. Razmislite dobro o svojim osjećajima. Zdravlje - Hranite se zdravije.

 

 

 

 

BIK

 Posao - Ovaj tjedan mogli biste sklopiti par odlučujućih poslovnih dogovora. Budite mudri, ne brzajte! Ljubav - Pozive na druženje ćete u startu odbijati kako biste svojoj obitelji nadoknadili propuštene trenutke. Zdravlje - Moguće kratkotrajne prehlade.

 

 

 

 

BLIZANCI

 Posao - Biti ćete zadovoljni svojim radom što će primjetiti i vaš nadređeni. Unosit ćete pozitivnu atmosferu u radno okruženje. Ljubav - Vaša pažljivost biti će nagrađena, tako da ćete imati tjedan pun ljubavi i strasti. Zdravlje - Imat ćete problema s cirkulacijom.

 

 

 

 

RAK
 Posao - Nemojte podcjenjivati svoje mogućnosti već spremno odgovorite na izazove koji su pred vama. Ljubav - Potrudite se da biste pronašli vremena za osobu koju volite jer vam može zamjeriti zbog nepridavanja pažnje. 
Zdravlje - Moguća prehlada.

 

 

LAV

 Posao - Mirnim, diplomatskim pristupom uspješno ćete riješiti višetjedni otpor pretpostavljenih. Ljubav - Niste sigurni u emocionalne veze i odnose koje započinjete stoga bi bilo dobro da malo pričekate dok ne shvatite što želite. Zdravlje - Nedostatak koncentracije može vam zadati probleme.

 

 

 

 

DJEVICA
 Posao - Mogli biste se suočiti s neočekivanim troškovima zbog čega će u pitanje doći neki važniji planovi i ulaganja. Ljubav - Ako niste u vezi, najbolje je vrijeme da krenete u akciju jer su zvijezde na vašoj strani. Zdravlje - Pogoršanje s dišnim organima.

 

 

 

 

VAGA

 Posao - Vrijeme će vam oduzimati telefonski razgovori s osobama kojima se ostali dužni u ispunjenju davnih obećanja. Ljubav - Kada su emocije u pitanju, ne ide vam onako kako ste zamislili pa ćete se upitati u čemu to griješite. Zdravlje - Potreban vam je odmor.

 

 

 

 

ŠKORPION
 Posao - Ostavili ste dojam na jednu utjecajnu osobu koja će vam pomoći da povećate svoje izglede za uspjeh. Prihvatite poslovne prilike koje vam se nude. Ljubav - Izbjegavajte napetosti u odnosima, kao i situacije koje bi vas mogle dočekati nespremnima. Zdravlje - Sve je u redu.

 

 

 

 

STRIJELAC
 Posao - Budite ozbiljniji u vašem obavljanju zadataka i nemojte olako shvaćati probleme koje morate riješiti kako vaš nadređeni vas ne bi iznenadio otkazom. Ljubav - Zaustavite se na vrijeme u flertovanju s osobom s kojom radite jer vas to kasnije može dovesti u nezgodnu situaciju. Zdravlje - Mučit će vas povremene glavobolje.

 

 

 

 

JARAC
 Posao - Kvalitetno ćete obavljati sve radne zadatke, te će suradnja s kolegama biti na zavidnoj razini. Mogli biste dobiti promaknuće. Ljubav - Partner će vas uvjeriti u njegove kvalitete pa ćete razmišljati o zajedničkoj budućnosti. Zdravlje - Pripazite na prehranu, inače ćete imati problema s viškom kilograma.

 

 

 

 

VODENJAK
 Posao - Nećete biti zadovoljni u potpunosti poslovnom suradnjom, ali konačna odluka o tome ovisit će isključivo o vama. Ljubav - Vješti ste u procjenjivanju ljudi pa nećete imati problema u komunikaciji. Zdravlje - Nemojte dozvoliti stresu da vam naruši zdravlje.

 

 

 

 

RIBE
 Posao - Iznenadni nalet optimizma mogao bi vas uputiti u pogrešnom pravcu, ali ćete su uspjeti izvući iz neugodne situacije. Ljubav - Pravo je vrijeme za razgovor s osobama s kojima ste u nategnutim odnosima. Zdravlje - Potrebno vam je više kretanja.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam