Iako je većina od nas upoznata s pojmom feng shui, ta je životna filozofija još uvijek velika nepoznanica, stručnjaci tvrde kako je upravo takav način života najbliže savršenom.
Najbolje je, stoga, da krenemo otpočetka. U feng shuiu postoje četiri osnovna polazišta koja moramo razumjeti i uzeti u obzir pri analizi prostora, kako bismo prepoznali lokaciju s pozitivnom energijom i pravilno je uredili za svoj boljitak. Polazne točke feng shuia su vanjska okolina ili eksterijer, prostor u kojem boravimo ili interijer, osobe koje žive u prostoru, te, naravno, tijek vremena. Da bismo mogli procijeniti koliku ulogu Feng Shui ima u našim životima, trebamo poznavati i faktore koji utječu na naš život. Radi se naime, o pravilno raspoređenim predmetima u vašem stanu koji odašilju pozitivnu energiju i samim time pružaju vam podlogu za bolji život.

feng_shui

Zanimljiva je činjenica da se osobe, koje su započele živjeti prema principima feng shuia, osjećaju mnogo sretnije. Iako zvuči nevjerojatno, pobornici feng shuia uistinu pored ulaza u stan drže škrinjicu s blagom koja slovi za aktivatora bogatstva, zatim simbole sova koji slove za aktivatore mudrosti, ili pak slike cvijeća koje donose radost i mir. Takve im stvari pružaju sreću i blagostanje, stoga i ne čudi što se nikada ne bi odlučili za povratak ''laičkom stilu života''. Planirate li uređenje doma, naša današnja priča može biti tek mali savjet i način na koji možete razmišljati o pozitivnoj energiji u prostoru u kojem najčešće boravite.


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam