Prolazi radni tjedan,  a vama je dosta ostanka doma za vikend. Spakirajte najosnovnije stvari  i otiđite na roštilj u prirodu. Sada kada su došli topli dani, vrijeme u prirodi čini se kao pravi odmor zato ga nemojte propustiti.

Daleko od gradske vreve, bez automobila i svakodnevnog stresa. Sve što čujete, cvrkut je ptica, osjećate miris trave i roštilja. Opustite se i priuštite si barem jedan ovakav izlet mjesečno.

priroda_nas

Ne zaboravite ponjeti sredstvo protiv komaraca, duge hlaće i tenisice. Duge hlaće su prevencija od krpelja, ali ipak nakon što se vratite iz prirode pregledajte tijelo. Izbjegavajte također vunenu odjeću jer se krpelji vole zakačiti za nju a kasnije bi se mogli zakačiti za vašu kožu i pustiti virus. Krpelju ipak treba nekoliko sati da nađe mjesto gdje će ubosti pa se ne zaboravite pregledati čim dođete kući i izvadite ga na vrijeme.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam