Najnovija studija koja potječu iz  Sveučilišne bolnice South Manchester sigurno će razveseliti sve žene koje stalno gube bitku sa suvišnim kilogramima.

Konačno, stiglo je rješenje za sve one koje ne znaju reći ''stop hrani'' tijekom blagdanskih dana. Naime, rezultati istraživanja pokazala su kako je učinak dvodnevne dijete puno učinkovitiji od onih dijeta koje se pridržavamo cijeli tjedan. Eksperiment koji je proveden na nekolicini žena pokazao je da su one žene koje su dva dana u tjednu jele voće, povrće i nemasno meso, dok su ostalih dana u tjednu jele što god su htjele, smršavjele duplo više od onih koje su stalno bile na dijeti.

dijeta_dva_tekst

Nakon tri mjeseca, žene koje su se pridržavale dvodnevne dijete smršavjele su četiri kilograma, dok su one koje su bili svaki dan na dijeti izgubile 2,4 kilograma. Također je zanimljivo to što je prva skupina žena, koje su bile na dvodnevnoj dijeti i ostatak tjedna nastavile jesti zdravo, jer su znale da nemaju nikakvog ograničenja.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam