Najpoželjnije mjesto na kojem se uživo susreću mladenci i profesionalci iz industrije vjenčanja svakako je Wedding Expo. Već deseti put ovaj najveći sajam vjenčanja u regiji okuplja parove koji planiraju vjenčanje te stručnjake koji im mogu ispuniti sve želje. Od ekskluzivnih prostora i dekoracija, gastronomije i cateringa, slastica i papirne konfekcije, preko foto, light i video produkcije, svadbenih putovanja i darova, do mnogima najvažnijih komponenata - vjenčanice, odijela, obuće i nakita...na Wedding Expo-u izlaže prosječno 150 izlagača, a ulaz, parking i modna revija za posjetitelje su besplatni.

Wedding Expo 2

Naravno, bit će održana i tradicionalna modna revija vjenčanica. Na glavnoj pozornici, u nedjelju 19. veljače u 18 sati, defile će, među ostalima, imati i pobjednica svjetskog World Top Modela Lara Spajić, dok će u revijalnom dijelu nastupiti Jacques Houdek. Posjetitelji će imati priliku vidjeti najnovije trendove u svijetu vjenčanica i svečanih haljina, a među brojnim brendovima predstavit će se nove kolekcije vjenčanica kao što su Demetrios, Ana Milani, Cosmobella, domaći dizajneri Martina Felja i Boris Banović te mnogi drugi. 

Wedding Expo 3

Organizator sajma Wedding Expo je Kreativna komunikacija, tvrtka koja je vlasnik Wedding Cityja - megastorea za vjenčanja, organizator sajma Prom Expo te izdavač časopisa DD magazin.

Wedding Expo 4
 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam