Kreirati vjenčanje iz snova prema vlastitim željama može biti uistinu težak i mukotrpan posao koji mladence dovodi do stanja stresa i najrazličitijih nezadovoljstava. Stoga smo u sklopu naše priče sa Sajma vjenčanja odlučili predstaviti Studio Zita Jennel koji će svojom uslugom mladencima ispuniti željeno, olakšati im nepotrebne brige, a dan vjenčanja pretvoriti u bajku koju će  vječno pamtiti.

Bez obzira kakav je stil vjenčanja, je li to klasično, moderno, romantično, spektakularno ili tematsko vjenčanje, ovaj studio ispunjava želje mladenaca i do najsitnijeg detalja, a njihova mašta i kreativnost jednostavno ne poznaju granice.

zibi1

U najvažnijem danu u životu sve je moguće i ostvarivo - od leta u balonu, vožnje u kočiji, limuzini ili brodu, uživanju u plesu baletana, folklornog sastava ili glazbi nasljednika španjolskog glazbenika Paca de Lucije. Bez nervoze i žurbe, nepotrebnog gubljenja vremena u sređivanju papirologije i stalne utrke sa vremenom, mladenci se bezbrižno mogu prepustiti stručnjacima koji su im dostupni 24 sata dnevno.

Otmjenost, elegancija, raskoš, klasika, sofisticiranost, glamour ili profinjenost... za koji god se stil u konačnici odlučili, ovi će stručnjaci vjenčanje iz snova pretvoriti u stvarnost. A zadatak mladenaca ostaje samo da kažu 'da' i uživaju sa uzvanicima u bajci o kojoj će se pričati.

Više o tome doznajte u našoj video reportaži! 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam