Rezanje svadbene torte jedan je od najvažnijih detalja tijekom svadebene svečanosti. Pri odabiru slatkog menija, važno je pridržavati se tradicije kada su u pitanju kolači, ali isto tako iznenaditi uzvanike neobičnom trendi tortom.

Slatkom smo se pričom zaustavili na izložbenom prostoru Pekare Mus u čijoj je ponudi više od 30 vrsta kolača i torti, ovisno o ukusu i željama mladenaca.

mus2012

Kada je u pitanju tradicija, neki su trendovi stalni, ali postoje boje koje se iz sezone u sezonu ipak mijenjaju i prate modu kada govorimo o ukrašavanju torti i kolača. Obiteljski je posao gospođa Sonja Mus pokrenulajoš prije 16 godina sa suprugom, tradiciju nastavljaju i njihovi sinovi, a ponuda Pekare Mus i danas se u potpunosti temelji na domaćoj proizvodnji.

Osim domaćih kolača i torti za mladence, Pekara Mus proširila je svoju ponudu za vjenčanja  iznajmljivanjem limuzina, izradom pozivnica te ukrašavanjem svadbenih stolova. Slatkih je briga napretek, ali smo sigurni da će mladenci, što god odlučili, u svakom slatkom trenutku jednako uživati.

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži! 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam