Tjedni horoskop


OVAN

 Posao - Bit ćete iznimno uspješni u marketinškim i novinarskim poslovima te uslužnim djelatnostima. Usmjerite snage u ostvarenje planova.
Ljubav - Postajete privlačniji i zavodljiviji. Neki su pred novim osjećajnim počecima dok ostali uspješno rješavaju probleme koji su doveli do zahladnjenja odnosa.
Zdravlje - Mogući bolovi u grlu.BIK
 Posao - Tjedan će obilježiti nesporazumi pa izbjegavajte tračeve. Najbolje ćete proći budete li se držali svojih poslova, a neriješene situacije promotrite s više strana ili pustite da vrijeme donese rasplet.
Ljubav - U vaš će život ulaziti i izlaziti osoba koju ste svojedobno voljeli. Loše veze neće podnijeti teret problema, a nove će romanse biti fatalne.
Zdravlje - Bolovi u vratu.BLIZANCI
 Posao - Odnosi sa šefovima i strankama postat će ugodni i stimulativni. Nekima se otvara prilika za posao u inozemstvu, a drugi će širiti svoje mogućnosti i napredovati.
Ljubav - Unutarnji nemir i znatiželja neće vam dopustiti da mirujete pa će vam zahtjevi druge strane teško padati.
Zdravlje - Puni ste energije.RAK
 Posao - Vaš trud počinje davati rezultate. Obavit ćete važan razgovor ili novčanu transakciju. Pomaže vam netko utjecajan.
Ljubav - Moguće je zasnivanje nestalnih veza u kojima će biti zamjetna razlika u dobi. Nekima će prošlost zagorčavati život.
Zdravlje
- Popravlja se.LAV
 Posao - Nemojte ulaziti u rasprave i očekivati previše. Moguće je da vam te osobe ne ispune ono što su obećale.
Ljubav
- Poznanstvo s osobom iz drugog mjesta otkrit će vam osjećaje koje dosad niste poznavali. Past će velike riječi i odluke, možda potaknute uplitanjem treće osobe u vašu vezu.
Zdravlje - Sklonost upalama.DJEVICA
 Posao - Slijed događaja navest će vas na preispitivanje postojećih vrijednosti i uspostavu novih pa ćete stvoriti dobre uvjete za novi početak.
Ljubav - Odnos s partnerom ovisit će o spremnosti na ustupke. Osjetljive će pogoditi neki postupci dok će ih oni jači shvatiti kao poziv na igre i nadmudrivanje. 
Zdravlje - Moguće su hunjavice i kašalj.VAGA
 Posao - Planetarni utjecaji upućuju na prijelomno razdoblje u vašoj karijeri, koje se ne mora odmah ostvariti. Bit ćete spremni za nove početke. 
Ljubav
- Vrijeme je novih ljubavi, raskida loših veza i raščiščavanja svih bolnih odnosa. Neće vam nedostajati znakova pažnje i ljubavi. 
Zdravlje
- Osjećaju se promjene na bolje.
ŠKORPION
 Posao - Možda ćete morati nešto promijeniti na svojoj listi prioriteta ili prihvatiti pravila koja vam nameću drugi. Budite koncentrirani na ono što radite i surađujte s provjerenim suradnicima.
Ljubav - Bit ćete zanimljivi osobama suprotnog spola zahvaljujući ponašanju koje ne opterećuje i ne obavezuje. Moguće je ispreplitanje posla i ljubavi. 
Zdravlje
- Podložni ste stresu.STRIJELAC
 Posao - Pravi je trenutak za promociju, izlazak na tržište ili promjenu posla. Bit ćete uspješni u sportu, trgovini i poslovima koji zahtijevaju verbalnu ili pismenu spretnost.
Ljubav
- Pravi je trenutak da se izborite za nečiju naklonost ili izazovete osjećajnu reakciju drage osobe. Pružat ćete mnogo više nježnosti i topline, što će vam biti uzvraćeno. 
Zdravlje
- Pazite kako hodate i vozite.JARAC
 Posao - Bit ćete sposobni nekog uvjeriti u svoja stajališta, lakše prodati svoj proizvod ili uslugu, pridobiti partnere za svoje ciljeve.
Ljubav - Morat ćete promijeniti taktiku. Osoba koju osvajte tvrđi je orah nego što ste mislili. Povucite se, možda vaša nezainteresiranost potakne drugu stranu na inicijativu.
Zdravlje
- Vraća vam se psihički mir.VODENJAK
 Posao - Zbog brzopletosti i netaktičnosti pripazite što govorite pred drugima. Pritisnut će vas rokovi i nagomilani poslovi, no snalazit ćete se u stresnim okolnostima.
Ljubav - Ugodna vas poznanstva očekuju u susjedstvu, školi ili putovanju. Teško ćete odoljiti flertu, a pozornost će vam najviše privlačiti osoba iznimne inteligencije i bogatog životnog iskustva.
Zdravlje
- Sklonost iscrpljenjima.
RIBE

 Posao - Za kvalitetan rad uz što manji utrošak vremena i živaca bit će vam nužan potpuni mir. Izbjegavat ćete odgovorne poslove i prikloniti se radnim zadacima koji vas ne izlažu kritici javnosti. 
Ljubav
- Razmišljat ćete o preseljenju, životu s partnerom ili odvajanju od roditelja. Neki neće moći dalje dok ne raskrste s osjećajima prema bivšima.
Zdravlje - Kronične tegobe.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam