Tjedni horoskop


OVAN

 Posao - Nemojte ulaziti u bilo kakve rasprave i naučite se kontrolirati pri iznošenju svojih stavova.
Ljubav - Ljutit će vas partnerovo ponašanje i nemogućnost da pronađete zajednički jezik oko svakodnevnih situacija. Čuvajte se verbalne nepromišljenosti i prkosnog ponašanja kojima ćete partnera poticati na prepirku.

Zdravlje - Osjetljivo.


 

BIK
 Posao - Bit ćete stisnuti vremenskim rokovima, no to je ujedno i prilika da se dokažete. Briljirat ćete u poslovima vezanima uz istraživanje i prikupljanje podataka.
Ljubav - Nešto će vas neodoljivo vući prema jednoj osobi koju susrećete na mjestima na koja svakodnevno odlazite.
Zdravlje - Zbog tegoba biste trebali posjetiti liječnika.BLIZANCI
 Posao - Vaše ideje i prijedlozi bit će na neki način korak ispred vremena. Uživat ćete u plodovima minulog rada.
Ljubav - Imat ćete više samopouzdanja i nećete se bojati samoće, a vaša probuđena samosvijest izvrsno će djelovati na partnera.
Zdravlje - Poboljšanje.RAK
 Posao - U poslove ćete uložiti mnogo živaca, vremena i novca, pa će strah od neuspjeha biti istaknut.
Ljubav - Usmjerite se na ljude i aktivnosti koje vam jamče dobro raspoloženje. Sentimentalni odnosi mogu vam pružiti mnogo lijepih trenutaka.
Zdravlje - Pazite u prometu i na putovanjima.LAV
 Posao - Balansirate između troškova, posudbi, velikih očekivanja skorih prihoda i stvarnih primanja. Ne pretjerujte, budite diskretni, ne uplićite novac u privatne međuljudske odnose.
Ljubav
- Uskoro ćete izaći iz ovog neodređenog razdoblja u ljubavnim odnosima. Plaše vas samoća i samostalnost, no ubrzo ćete postati veseliji.
Zdravlje - Osrednje.DJEVICA
 Posao - Izbjegavajte sukobe, iako će ih pojedine osobe iz vaše okoline jednostavno tražiti i izazivati. Potražite savjet suradnika ili partnera i pričekajte da se situacija smiri.
Ljubav
- Vaša osjetljivost i sklonost burnim reakcijama zbog sitnica dolazi do izražaja, pa računajte na svađe i nesporazume.
Zdravlje - Potrebno vam je odmora.


 

VAGA

 Posao - Naučite reći "ne" i odvojite slobodno poslijepodne, ali ne da biste obavljali zaostale poslove ili pospremali kuću, već za sebe i svoje male užitke.
Ljubav - Imate li partnera, u vašoj ljubavnoj vezi dolazi do krize, za što ste i sami djelomično krivi. Slobodni imaju nekoliko kombinacija i dat će sve od sebe za jednu pravu, dugu vezu.
Zdravlje
- Posvetite se tjelesnim aktivnostima.


 

ŠKORPION
 Posao - Prednost je na vašoj strani, no imajte u vidu zapreke koje će ovisiti o znanju i kvaliteti rada drugih osoba.
Ljubav
- Ljubavna priča mogla bi vas udaljiti od svih drugih interesa. Imate li partnera posvetite mu se u cijelosti, a neki će od vas biti spremni i na konkretne žrtve. Ako ste roditelj, čekaju vas veseli i ugodni sati s djecom.
Zdravlje
- Brinite o sebi! 

STRIJELAC
 Posao - Svakodnevne sitnice, kašnjenja i nesporazumi narušavaju vam raspoloženje pa važnije poslove odgodite za sljedeći tjedan.
Ljubav - Povucite se u svoj mali svijet, ignorirajte vlastite napade ljubomore i nesigurnosti. Od petka se naglo poboljšava vaša ljubavna sreća, budite spremni.
Zdravlje
- Čuvajte se fizičkih napora.


 

JARAC
 Posao - Zaboravit ćete ono što vas trajno muči i posvetiti se ugodnim zbivanjima. Odlasci na kavu, manja putovanja i susreti s kolegama ispunit će vam dane, a i teško ćete se odvajati od telefona.
Ljubav - Ovo vam je naklonjeno razdoblje, no sredinu tjedna mogla bi obilježiti obiteljska ili ljubavna svađa.
Zdravlje
- Izbjegavajte tešku hranu i pazite više na želudac.


 

VODENJAK
 Posao - Izuzetno vam je važno da budete svoji i samostalni, no sudarit ćete se s nepobitnim činjenicama koje vam postavljaju granice.
Ljubav - Osoba koju ćete upoznati preko prijatelja neće vas odmah osvojiti, ali će vam s vremenom postajati sve draža.
Zdravlje
- Solidno. Pazite na kosti i zglobove.


 

RIBE
 Posao - Ovo je odlično vrijeme za umjetnike i zaljubljenike u svoj posao, budući da će mu se predati više nego inače.
Ljubav - Toliko ste zaokupljeni sobom i trenutnim zbivanjima da lako zaboravljate na bližnje. No, ovo je za vas i dalje prekrasno razdoblje, naročito u ljubavi.
Zdravlje
- Odlično.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam