Nekoliko mjeseci nakon vjenčanja, Gisele Bündchen, najbolje plaćena manekenka odnosno model na svijetu, sa suprugom Tomom Bradyjem očekuje prvo dijete.

Glasine o trudnoći Gisele Bündchen već prije su pokrenule manekenkine fotografije snimljene nedavno u Brazilu, koje otkrivaju trbuščić. No ovaj puta stigla je i potvrda.


Gisele će to biti prvo dijete, dok njezin suprug Brady ima sina Johna iz veze s Bridget Moynahan. Za People magazine lijepa Gisele je izjavila: "Smatram da je obitelj osnova svega i upravo ona me ispunjava osjećajem najveće sreće i zadovoljstva."

Kako je materijalno vrlo dobro osigurana, budući da je prema magazinu Forbes proglašena najplaćenijom manekenkom na svijetu s 35 milijuna dolara zarade u 2008. te je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao najbogatiji supermodel, Gisele se mirne duše može posvetiti obitelji i njenom širenju.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam