Na sajmu Ambienta predstavila se tvrtka Fagus - asortimanom kvalitetnih i inovativnih proizvoda - premaza za dekoraciju, zaštitu, obnovu i održavanje drvenih površina u interijerima i eksterijerima, te dekorativnih premaza za podove i zidove renomiranih talijanskih proizvođača - RENNER ITALIA, BORMA WACHS, GANI COLOR i ELEKTA.

Ambienta 2018 Fagus 4
Drvo je prirodna obnovljiva sirovina koju upotrebljavamo kao građevinski materijal, pri izradi stolarije, podova, namještaja te različitih predmeta koji nam služe u svakodnevnoj upotrebi. Zbog svega navedenog, iznimno je važno zaštititi i pravilno održavati sve drvene površine naših životnih prostora, kako bi zadovoljili praktične, tehnološke i ekološke zahtjeve suvremenog načina života.

Ambienta 2018 Fagus 1
Osnovana 1997. godine, tvrtka Fagus hrvatskom se tržištu predstavlja u dva poslovno-prodajna centra - Labincima i Velikoj Gorici. U ponudi tvrtke su boje i lakovi na bazi vode i otapala, ulja, voskovi, kozmetika za drvo, specijalni efekti te dekorativni premazi za podove i zidove. Nastali u najsuvremenijim laboratorijima kao rezultat rada svjetski priznatih stručnjaka, ove proizvode karakterizira smanjeni utjecaj na okoliš i ljudsko zdravlje, a koncipirani su da odgovore zahtjevima svakog klijenta - bez obzira govorimo li o profesionalncima ili "uradi sam" korisnicima...Bilo da se radi o interijerima ili eksterijerima, asortiman proizvoda tvrtke Fagus  pravo je rješenje za drvo i prostor!

Ambienta 2018 Fagus 3

Ambienta 2018 Fagus 7

Zaključak? Nedvojbeno je kako tvrtka Fagus pod sloganom "Više za..." ostvaruje svoju misiju, na zadovoljstvo brojnih korisnika i društva kao cjeline. Uz asortiman proizvoda koji predstavljaju kvalitetnu zaštitu i ističu prirodnu ljepotu drva, ekološku održivost te brojne reference, kao i podršku vodećih europskih proizvođača čiji je distributer na hrvatskom tržištu, kontinuirano upotpunjuje ponudu i predstavlja pouzdanog, kompetentnog partnera. Zbog svega navedenog, ne čudi veliko zanimanje posjetitelja zagrebačkog sajma Ambienta za ove proizvode koji uistinu oplemenjuju životne prostore!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam