Na izložbenom prostoru tvrtke Drvoproizvod posjetitelji sajma Ambienta bili su u prigodi doznati informacije o ponudi, kvaliteti, postavljanju, namjeni i održavanju podova - iznimno važnom segmentu kada govorimo o gradnji i uređenju naših životnih i poslovnih prostora...

Ambienta 2018 Drvoproizvod 1

Proizvodni pogon tvrtke Drvoproizvod, osnovane daleke 1970. godine, nalazi s u industrijskoj zoni Jastrebarsko u neposrednoj blizini Zagreba. Najzastupljeniji i najvažniji proizvodni program ove tvrtke svakako je široka paleta proizvoda pod nazivom DIVINE PARQUET, a sve vrste parketa, masivnih i višeslojnih seljačkih podova te chevron podova izrađuju se od najkvalitetijeg hrasta, bukve i jasena kontroliranog podrijetla, prema FSC i CE certifikatima.

Ambienta 2018 Drvoproizvod 2

Suvremena tehnologija proizvodnje zadovoljava najzahtjevnije standarde, a brojka od 400 000 kvadratnih metara proizvedenih podova tijekom godine govori sama za sebe. Kvaliteta proizvoda i poslovnost tvrtke Drvoproizvod prepoznati su diljem svijeta, stoga i ne čudi podatak kako se čak 90% proizvoda plasira na inozemna tržišta poput Njemačke, Francuske, Velike Britanije, Italije, Švicarske, Rusije i Japana.

Ambienta 2018 Drvoproizvod 4

Ambienta 2018 Drvoproizvod 5

Naravno, prisutnost na brojnim sajmovima u Hrvatskoj i inozemstvu rezultirala je prestižnim nagradama struke i gospodarstvenika. Izdvojimo nagradu Zlatna Kuna u kategoriji srednje velikih trgovačkih društava Zagrebačke županije 2017. godine, te najnoviju nagradu na sajmu Ambienta - Srebrenu plaketu Mobil Optimum za uspješnu primjenu tehnologije i tradicionalnog materijala u proizvodnji dvoslojnog Chevron poda.

Ambienta 2018 Drvoproizvod 3

Nema sumnje - prateći svjetske trendove i tehnologije proizvodnje te potrebe i želje klijenata, tvrtka Drvoproizvod na samom je vrhu proizvodnje podova u Hrvatskoj. Podovi DIVINE PARQUET kolekcije uistinu oplemenjuju svaki prostor i čine ga ugodnim za život i rad, u što su mogli uvjeriti i posjetitelji 45. sajma Ambienta...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam