"Voli li me?" - ovo je jedno od najčešćih pitanja posebno u početnoj fazi odnosa. Ako želite preskočite nekoliko koraka kako bi doznali voli li vas on zaista ili ne, dovoljno je da pročitate naših 7 znakova koji to potvrđuju. Pročitajte njegov govor tijela i otkrijte njegovu pravu namjeru.

1. Savršeni pokloni

Ako Vas vaš dečko obasipa savršenim poklonima, to znači da posebnu pažnju posvećuje Vašim potrebama i željama. Ti darovi ne moraju biti previše skupi i sofisticirani, dovoljno da pokazuju kako mu je stalo do vas.

7savjeta2

2. Voli provoditi vrijeme s vama

Jedan od jasnih znakova da je vaš dečko samo vaš je ukoliko želi provoditi što više vremena s vama. Vi ste postali njegov najbolji prijatelj i on je željan aktivnosti koje uključuju samo vas dvoje.

7savjeta1

3. Ponosan je na vas

Muškarci često skrivaju svoje osjećaje i izbjegavaju dublje emocije. Ako želite saznati je li zaljubljen u vas, primjetite cijeni li vaše uspjehe, inteligenciju i druge kvalitete. Dečki mogu hvaliti vaš izgled, ali će one posebne pohvale sačuvati za voljene osobe.

4. U potrazi je za nečim što imate zajedničko

Ako vaš dečko traži nešto što imate zajedničko i što vas oboje usrećuje, jasno je da Vas on jako voli. Muškarci imaju tendenciju činiti ovakve stvari kada žele biti dio vašeg života. Često će tražiti i neke zajedničke stvari u prošlosti, profesiju ili osobni život.

5. On zna što vas nasmijava

Vaš mušarac posebnu pozornost posvećuje svojim  šalama i vrlo dobro zna koji od njih bi vam izmamio osmijeh na lice, a koji bi vas pomalo uvredio. Nasmijati svoju djevojku poseban je tretman koji dečki pokazuju samo onima koje stvarno vole. Jedan savjet koji vam može pomoći pri ovom je da obratite pozornost na to kako vaš muškarac tretira druge djevojke i kako se ponaša i koketira kada niste s njim.

7savjeta3

6. Što god da vi učinite, njega će zanimati

Dečki često znaju prikriti svoje osjećaje i koristiti druge tehnike kako bi pokazali da im je stalo do vas. Stoga, ako primijetite da je spreman razgovarati s vama o nekoj temi koja vas zanima Dečki često prikriti svoje osjećaje i koristiti druge tehnike kako bi vam pokazati da im je stalo vas. Stoga, primijetite je li spreman razgovarati s vama o temi koja vas zanima. Muškarci koji su zaljubljeni će vas često pokušati impresionirati slušati sve vaše priče i viceve.

7. Prati vaše izraze

Jedan od jasnih znakova da vas dečko voli je, ako gleda vaše izraze. Imajući kontakt očima, tijekom razgovora može izgledati prirodno, međutim, ljudi koji nemaju ozbiljne namjere s vama često izgledaju odsutno te na taj način pokazuju nezainteresiranost. Ako vaš dečko obraća pažnju na vaše izraze, to je rječit znak da on ima jake osjećaje prema vama.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam