Pozorno slušajte! Žene nisu jedine koje imaju komplekse kada je u pitanju sve što se odvija pod plahtama. Konačno je otkriveno čega se to muškarci boje u krevetu a uglavnom je vezano uz pitanje kako zadovoljiti svoju partnericu. 

mukarci_i_ene_za_prilog.

1. Uspoređivanje s bivšima

Jedno od češćih pitanja preko kojeg rijetko koji muškarac može prijeći je "Jesam li bolji od bivših?" Iako im je nadmetanje s konkurencijom u krvi, bitno je znati da njihova partnerica uopće ne razmišlja na taj način, nego se vodi trenutnim osjećajima i strašću. Tehnika se savladava s vremenom, i to je neosporiva činjenica.  

mukarci_i_ene1_za_prilog

2. Ljubomora

Svaki muškarac bi trebao znati da je njegova partnerica "živjela" i prije njega. Ljubomora na bivše zaista je nepotrebna i sasvim neopravdana. 
3. Dominacija

Što zapravo žele muškarci, a što žene?

U većini slučajeva muškarci smatraju da bi upravo oni trebali biti "glavni" i preuzeti inicijativu, kako u vezi, tako i u krevetu. No, želite li doista uživati u strasti, pružite partnerici mogućnost da pokaže što zna - ostat ćete iznenađeni razvojem situacije i zanimljivim stvarima koje će vam "servirati". 

mukarci_i_ene2_za_prilog

 4. Veličina

Zapamtite već jednom - njegova veličina nije "veličina" vašeg ponosa. Nadmetanje i uspoređivanje veličine s konkurencijom možda ima smisla u školi, no sada ste odrasli! Veličina nije nikakva garancija užitka - informirajte se o brojnim tehnikama buđenja strasti koje će vašu partnericu ostaviti bez daha. U njima je ključ uspjeha!


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam