Smješten u sklopu bazenskog kompleksa novozagrebačkih Utrina, Vitadu wellness centar istinsko je mjesto mira i ljepote!

Ovdje se klijentima predstavlja jedinstveni koncept mršavljenja koji se temelji na dugogodišnjim medicinskim istraživanjima. Nakon mjerenja, a prema tjelesnim parametrima i zdravstvenom stanju, određuje se prehrambeni program i trajanje pojedinih faza mršavljenja, te definira krajnji cilj - željena težina! Vitadu koncept osigurava gubitak tjelesne težine - jedini gubitak koji ćete voljeti!

Ovisno o željama i potrebama klijenta, stručno osoblje Vitadu wellness centra preporučit će klasičnu ili sportsku masažu - dodir zdravlja, ugode i zadovoljstva koji apsorbira energiju pokreta i mirisa te opušta i pomlađuje tijelo i duh.

Brojni kozmetički tretmani - njega lica i tijela, depilacija, manikura te pedikura - uz upotrebu najkvalitetnijih proizvoda, garancija su njegovanog i lijepog izgleda i, sigurni smo, osmijeha zadovoljstva na licima klijenata Vitadu wellness centra!

Vitadu nagradna igra 1

Moderno uređena SPA zona - hidromasažni bazen, finska i turska sauna, te prostor za opuštanje - kreirana je za potpuni užitak i bijeg od stresne svakodnevice...

DSC 0418

Grupno vođeni fitness programi - aqua aerobic, pilates i korektivna gimnastika - osmišljeni su s ciljem poboljšanja zdravlja i izgleda, motoričkih i funkcionalnih sposobnosti te psihosocijalnih osobina rekreativaca...

DSC 0512

Ovdje su prepoznali moć prirode u očuvanju ljudskog zdravlja, ali i iskoristili sve prednosti inovativnog načina poslovanja u korist zadovoljnijih klijenata…

A sada slijede nagrade - ukoliko ste se tijekom prosinca igrali s nama i pozorno pogledali ili pročitali našu nagradnu igru, s lakoćom ste mogli točno odgovoriti na pitanje koje je glasilo:

U kojem se novozagrebačkom naselju nalazi Vitadu wellness centar?
Uz svoj točan odgovor - "Vitadu wellness centar nalazi se u novozagrebačkom naselju Utrine." - najviše su sreće imale i tako osvojile:

1. nagradu, tretman njege lica te manikuru i pedikuru - Sanja Brlić

2. nagradu, tretman njege lica - Kristina Horvatić

3. nagradu, manikuru i pedikuru - Ida Vujičić

Čestitamo sretnim dobitnicama koje će, sigurni smo, uživati u tretmanima Vitadu wellness centra!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam