Prisutna na hrvatskom tržištu više od godinu dana, kozmetika Mirati jedina je certificirana organska kozmetika na bazi Ghee maslaca, s paletom proizvoda za čišćenje i njegu kože lica i tijela:

- dnevna krema,
- noćna krema,
- krema za ruke,
- gel za čišćenje lica i skidanje šminke,
- gel za tuširanje
- te losion za tijelo…

Kozmetika Mirati 3

Glavni sastojak ovih proizvoda je Ghee maslac, čije je porijeklo, kao i ostalih sastojaka - Aloe vere te eteričnih ulja - iz certificiranih ekoloških uzgoja. Prestižni ECOCERT certifikat garancija je proizvodnje prema najvišim standardima, bez štetnih sastojaka, GMO-a i pesticida. Mirati organska kozmetika je dermatološki ispitana, nije testirana na životinjama i ne sadrži parabene, alkohol, silikone, mineralna ulja te sintetičke mirise, kao ni ostale štetne tvari.

Kozmetika Mirati 1

Nema sumnje kako je, pod sloganom “Predivne - ja i moja koža!”, kvaliteta Mirati organske kozmetike prepoznata i na tržištu Lijepe Naše. Dokaz tome je prisutnost u prestižnim ljekarnama Zagreba, Splita, Šibenika, Rijeke i Varaždina, te novost - savjetovalište i prodajno mjesto u Medulićevoj ulici u centru hrvatske metropole...ovdje možete doznati uistinu sve što Vas zanima o njezi Vaše kože te uživati u čarobnim rezultatima i blagodatima proizvoda kozmetike Mirati...

A sada - nagrada! Vaš zadatak nije bio težak - bilo je naime potrebno navesti koji certifikat ima kozmetika Mirati! Točan odgovor glasi: "ECOCERT certifikat", a najviše je sreće u mnoštvu e-mailova imala i tako osvojila poklon paket kozmetike Mirati koji sadrži kremu za ruke te gel za tuširanje:

ZRINKA PRISLINGER

iz
Slavonskog Broda

Čestitamo sretnoj dobitnici!

Kozmetika Mirati 2

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam