Od danas Vas nagrađuje Vitadu wellness centar! Smješten u sklopu bazenskog kompleksa novozagrebačkih Utrina, Vitadu wellness centar istinsko je mjesto mira i ljepote!

Ovdje se klijentima predstavlja jedinstveni koncept mršavljenja koji se temelji na dugogodišnjim medicinskim istraživanjima. Nakon mjerenja, a prema tjelesnim parametrima i zdravstvenom stanju, određuje se prehrambeni program i trajanje pojedinih faza mršavljenja, te definira krajnji cilj - željena težina! Vitadu koncept osigurava gubitak tjelesne težine - jedini gubitak koji ćete voljeti!

Ovisno o željama i potrebama klijenta, stručno osoblje Vitadu wellness centra preporučit će klasičnu ili sportsku masažu - dodir zdravlja, ugode i zadovoljstva koji apsorbira energiju pokreta i mirisa te opušta i pomlađuje tijelo i duh.

Vitadu nagradna igra 2

Brojni kozmetički tretmani - njega lica i tijela, depilacija, manikura te pedikura - uz upotrebu najkvalitetnijih proizvoda, garancija su njegovanog i lijepog izgleda i, sigurni smo, osmijeha zadovoljstva na licima klijenata Vitadu wellness centra!

Vitadu nagradna igra 5

Vitadu nagradna igra 3

Moderno uređena SPA zona - hidromasažni bazen, finska i turska sauna, te prostor za opuštanje - kreirana je za potpuni užitak i bijeg od stresne svakodnevice...

Grupno vođeni fitness programi - aqua aerobic, pilates i korektivna gimnastika - osmišljeni su s ciljem poboljšanja zdravlja i izgleda, motoričkih i funkcionalnih sposobnosti te psihosocijalnih osobina rekreativaca...

Ovdje su prepoznali moć prirode u očuvanju ljudskog zdravlja, ali i iskoristili sve prednosti inovativnog načina poslovanja u korist zadovoljnijih klijenata…

Lifestyle TV.00 31 26 16.Still297

 

A sada slijede nagrade - odgovorite li točno na naše pitanje, uz malo sreće možete osvojiti vrijedne tretmane u Vitadu wellness centru:

1. nagrada - tretman njege lica te manikura i pedikura

2. nagrada - tretman njege lica

3. nagrada - manikura i pedikura

 

Ukoliko ste pažljivo pročitali ili pogledali našu današnju priču, lakoćom ćete odgovoriti na pitanje koje glasi: U kojem se novozagrebačkom naselju nalazi Vitadu wellness centar?

 

Odgovore pošaljite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a ime sretnog dobitnika objavit ćemo 30.12. Sretno!

 

Više pogledajte u video reportaži: 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam