Danas, kada život diktira brzi tempo kojeg prate svakodnevni problemi i stres, briga za zdravlje, vitalnost i lijep izgled od sve je većeg značaja. U beauty centrima Afrodita već se godinama sa spretnošću upotrebljava snaga prirode i uz pomoć dragocjenih biljnih tvari, kao što su ulja za njegu, ekstrakti i eterična ulja, našoj koži pružaju potrebne tvari kako bi ostala zdrava i lijepa.

Aktivni biljni sastojci su i sastavni dio fitoaromatskih preparata Acne za njegu nečiste kože i kože s aknama. U beauty centrima Afrodita stručnom njegom uspješno se rješava velik broj primjera problematične kože, jer samo je 15% takve koja treba medicinsko liječenje.

Uz mirisnu aromaterapiju u Kozmetici Afrodita već 15 godina uspješno rade s voćnim kiselinama koje mnogi vole nazivati čudesnim spojevima. Voćne kiseline u preparatima linije AHA kožu pomlađuju i usporavaju proces starenja.

Na proces obnavljanja, pomlađivanja i opskrbe kože vlagom vrlo povoljno utječe i peel off maska Grožđe koja se, razumljivo, nanosi na dobro očišćenu kožu. Preporučljiva je prije svega za njegu suhe, osjetljive i nadražene kože, a umornoj koži vraća energiju.

Body wrapping provjerena je anticelulitna metoda koju su u Kozmetici Afrodita upotpunili posebno izrađenim preparatima. Kod postupka se najprije napravi peeling tijela, nakon čega se u kožu umasira odabrani preparat s obzirom na razvojni stupanj celulita, te tijelo povije posebnom folijom.

Već nakon jednog tretmana opseg tijela vidljivo se smanji, a nakon nekoliko uzastopnih tretmana potrebna je već, za broj ili dva manja odjeća. U program anticelulitnih postupaka dobro je uključiti i Peel off masku za tijelo koja stimulira razgradnju masnoća i izlučivanje vode, čime se tijelo oslobađa otrova.

Prije nanosa nekih preparata za njegu, preporučljiva je upotreba Aktivatora remineralizacije koji udvostručuje sposobnost kože za primanje minerala i drugih aktivnih tvari.

Maska za tijelo Alge & morski mulj jedan je od preparata kod kojeg Aktivator remineralizacije snažno potencira učinak. Maska krije najčišće i raznoliko bogatstvo mora koje joj daje jedinstvena svojstva: lipolitičko djelovanje, odvođenje vode i otrova iz tijela, te opskrbu kože vitaminima, mineralima i proteinima.

Ženske grudi često su u središtu pažnje žena, pa i muškaraca, bile one male, velike, zaokružene, oblika jabuke ili kruške - treba se pobrinuti da što duže ostanu lijepe i čvrste. U beauty centrima Afrodita preporučuju njegu grudi bogatom hranjivom kremom kao što je Karotin aktivna regenerativna krema u kombinaciji s maskom Termo modelage. Aktivna regenerativna krema Karotin s vitaminom A i E pospješuje regeneraciju stanica površinskog sloja kože, poboljšava i jača njenu strukturu, te obnavlja i čuva zalihe vode u svim slojevima potkožnog tkiva. Termo modelage maska otpuštanjem topline i odvođenjem limfe omogućava najbolju iskoristivost aktivnih tvari iz regenerativne kreme. Postupak je namijenjen učvršćivanju strukture kože i potkožnog tkiva. Na taj način spriječava se prerana opuštenost kože, što čuva prirodan i čvrst oblik grudi.

Oviti se u zamamnu čokoladu i osvježavajuću mentu još do jučer su bile neispunjene želje. S maskom Chocomint za tijelo i lice snovi će vam se ostvariti. U vrijeme 20-minutnog opuštajućeg prepuštanja užicima čokolade, koža iz maske crpi visoko vrijedne hranjive tvari i vlagu i tako dobiva učinkovitu zaštitu od prebrzog starenja.

Antički liječnik Hipokrat je rekao: "Ako želimo biti zdravi, svaki se dan moramo okupati u mirisnoj kupki  i priuštiti si mirisnu masažu." Aromaterapija je u potpunosti prirodan način njege kože odnosno cjelovitog liječenja kako tijela tako i duha.

Profesionalan pristup u beauty centrima Afrodita nastavlja se i nakon zaključene terapije, jer stručno osoblje svakom klijentu savjetuje koji preparat za kućnu njegu se dopunjuje s preparatima koji su bili upotrebljeni u salonu kako bi se očuvali postignuti rezultati.

Beauty centri Afrodita - za nju i za njega ... za suživot tijela i duha.

Priču o eliksirima ljepote proizašlim iz kuće "Kozmetika Afrodita" pogledajte u VIDEO prilogu u rubrici "Web TV: arhiva"!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam