Postoji velik broj različitih masaža koje predstavljaju prijenos energije, stimuliranje metabolizma, psihološki i fizički oporavak.

Ayus-lomi masažna je tehnika nastala kombinacijom indijske Ayurvede i havajske Lomi Lomi Nui masaže.

Spa meridijanska masaža započinje 'pindom švedom' - toplim biljnim oblogom od lana ispunjenim biljem, korijenjem i plodovima, a temelji se na principima kineske medicine prema kojoj se svaka osoba promatra kao cjelina. Duh i tijelo međusobno su povezani, a za ljudsko je zdravlje odgovoran uravnotežen tijek energije između dva pola - Yina i Yanga. Tradicionalna kineska medicina ističe upravo meridijane kao poveznicu unutrašnjosti s površinom tijela, kao i njihovu povezanost s akupunkturnim točkama i tjelesnim organima pa se na taj način, stimulirajući pojedine točke, stimulira i rad unutrašnjih organa.

 Hot Stone masažna je tehnika snažne energije kojom se postiže ravnoteža stanja cijelog organizma. Pri ovoj izuzetno ugodnoj terapiji koristi se kamenje koje je nastalo procesom taloženja minerala i djelovanja vulkana. Uslijed termalne vodljivosti ne samo da zagrijava tijelo na lokalnoj razini, već utječe i na promjene u organizmu, kao i na energetske centre odgovorne za ravnotežu uma i tijela.

Masaža koja stimulira i potpomaže drenažu limfe u slučajevima usporene cirkulacije, edema i zastoja naziva se Royal aquamarine. Osim što potiče cirkulaciju, ova tehnika uvelike pridonosi rješavanju neestetskih pojava na tijelu.

Aroma masaža uz drenirajuće i tonizirajuće djelovanje, zbog kombinacije mirisa eteričnih ulja koja su uvrštena u ovaj tretman, ujedno opušta i podiže raspoloženje.

Kako joj i samo ime govori, zadaća je antistresne masaže otklanjanje napetosti i potpuno opuštanje. Pokreti ove masaže izravno djeluju na zglobove čime se povećava pokretljivost i stimulira muskulatura.

 Tehnika koja izravno djeluje na mišićni sustav, a putem posebnih pokreta omogućava izolaciju i djelovanje na pojedine mišiće, te time stimulaciju i poboljšanje tonusa i smanjenje napetosti - nosi naziv klasična ručna masaža.

U jednu od klasičnih tehnika masažnog liječenja ubraja se anticelulitna masaža. Osnovni je princip ove masaže djelovanje na refleksne zone gdje se nalaze promjene na koži te se snažnim pritiscima razbijaju nakupine celulita.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam