Jeste li znali da je aloe vera ime biljke koja zbog svoje tajanstvene ljepote i ljekovitih moći plijeni pozornost već tisućama godina?
Ovu kraljicu ljekovitih biljaka na jedinstvenom karipskom tropskom otoku Barbadosu otkrio je botaničar Miller i donio u današnji zapadni svijet. Poznata još iz drevnih kultura biljka aloe vera ostavila je dubok trag u prošlosti.

Snažna energija i vrijedni sastojci koje posjeduje magična biljka, nisu ostavili ravnodušnima ni velike mislioce, kao ni poznate povijesne ličnosti. Stoljećima su je nazivali biljkom besmrtnosti. Poznata je još iz biblijskih vremena, a i otac suvremene medicine Hipokrat služio se njezinom iscijeliteljskom moći.

 Blagodati aloe vere iskoristila je i tvrtka ‘Kozmetika Afrodita’ uvrstivši ju kao glavni sastojak u liniju za njegu lica i tijela.

Linija Aloe vera sadrži šest proizvoda: hidratantno-aktivnu i hranjivo-aktivnu kremu, te hidratantno-umirujuću masku i peeling za lice, peeling gel za tuširanje, losion za tijelo i sprej za lice i tijelo.

Svakodnevnom njegom proizvodima na bazi aloe vere koža dobiva dovoljne količine vlage, zaštićena je od fotostarenja, blagotvorno umirena, meka, gipka i napeta.

Odgovarajuća razina vlage u površinskom sloju kože stabilizira njeno funkcioniranje i istodobno štiti njezine zalihe vode u dubljim slojevima.

Pobrinite se da vaša koža nikada ne bude suha i imajte na umu da se jedino koža s dovoljnom količinom vlage suprotstavlja vanjskim štetnim čimbenicima i lakše odoljeva zubu vremena.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam