Prošli tjedan smo vam predstavili tajlandsku masažu. Nastavit ćemo vam predstavljati daleko istočne vještine masiranja i rehabilitiranja tijela. Ovaj put predstavit ćemo Hatma masažu. 

U Hatma masaži nalazi se spoj istočnih drevnih vještina kao što su indijska Ayurvede, Yoga, tajlandska masaža i kineska masaža, te zapadnih saznanja o kiropraktici i limfnoj drenaži.

Kao i sve istočne tehnike i hatma masaža radi na energiji i putem meditativnih pokreta opušta sav stres u vama i smanjuje napetost u tijelu. U tretmanu se koriste 36 različitih postupaka koji postepeno liječe vaš organizam.

hatma_masaza1

Neki od njih su masaže tapkanjem u stojećem stavu, valne masaže, masaže kompresijom i dekompresijom uz pomoć patentiranih jastučića, masaža dijafragme, trbuha i unutarnjih organa, istezanja, energetskog pražnjenja i još mnoge druge.

Ako vam treba opuštanje od stresa ili osjećate umor i bol, hatma masaža će vam pomoći. Zapamtite da je kod zdravlja najbitnija prevencija stoga vodite brigu o vašem tijelu.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam