Kanadski glumac, kojeg često gledamo u romantičnim komedijama, i ujedno muž holivudske ljepotice Scarlett Johansson uskoro će se pronaći u kampanji Hugo Bossa kao zaštitno lice novog mirisa za muškarce.

Kao novi glasnogovornik Hugove linije za muškarce, 33-godišnji Reynolds je nimalo sramežljivo priznao zbog čega je ušao u partnerske vode s prestižnom modnom i kozmetičkom kućom.

“Boss je marka koja, ne samo da prezentira klasični i sofisticiran stil, ali također nadahnjuje muškarce da rade mnogo, da prihvate prilike i budu 'gladni' za uspjehom u svim aspektima njihova života.”, izjavio je glumac.

Još uvijek se ne zna ime niti kada će se parfem pojaviti u trgovinama, ali vjerujemo uz reklamu šarmantnog i atraktivnog Reynoldsa, mnogi muškarci (ali samim time i žene) mu neće moći odoljeti.

rajn-hugo
Ryan Reynolds

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam