Tvrtka koja svake godine svijet ljepote obogaćuje inovativno osmišljenim aparatima je tvrtka "Lah". Ponosno ističemo da ovaj hrvatski proizvođač elektro-medicinskih i kozmetičkih uređaja uvijek spremno odgovara na sve potrebe današnjice, te svojim radom zasigurno mnogo pridonosi razvoju aparativne kozmetike. Poglavita djelatnost tvrtke "Lah" je razvoj, proizvodnja, trgovina i usluge iz područja, medicinske, kozmetičke te industrijske opreme.

Poduzeće djeluje od 1993. godine kao pravni sljedbenik domaće radinosti koja je ustanovljena još 1986. U čitavom tom periodu bavili su se razvojem i unapređenjem elektro-medicinskih uređaja te primjenom aparaturnih metoda u medicini i kozmetici. I danas nude široku paletu uređaja za kozmetiku, fizikalnu-medicinu, te specijalne aparate za industriju. Zahvaljujući vlastitoj domišljatosti iz radionice tvrtke "Lah" izašlo je mnoštvo uređaja, a permanentno razvijanje novih, koristeći najnoviju tehnologiju i najnovija saznaja u području elektronike, ultrazvuka i lasera, filozofija je ove tvrtke, čije nove ideje i inovativni pristupi obogaćuju tržište i poboljšavaju kvalitetu rada uz dugoročne rezultate.

Tvrtka "Lah" uspješan obiteljski posao pretočila je i u medicinsko-kozmetički salon "Skin" u kojemu se primjenjuju spomenuti aparati i metode, te vrlo učinkovito rješavaju svi neestetski problemi i pojave koje narušavaju ljepotu lica i tijela.  Posljednji uređaj s potpisom Lah svoju premijeru doživio je na sajmu "Zdravlje i ljepota". Radi se o aparatu Multy Heat koji koristi energiju RF odnosno selektivnu termolizu u svrhu zagrijavanja dubljih slojeva kože s minimalnim utjecajem na površinske slojeve. Takav način zagrijavanja potiče stvaraje novog kolagena i obnovu starog. Aparat Multy Heat poboljšava metabolizam, liječi celulit u svim stadijima, smanjuje lokalizirane masnoće, prilikom tretiranja lica poboljšava tonus kože, uklanja sitne bore, a dublje, konstitucijske postaju pliće. Može se kombinirati s drugim aparativnim metodama, primjerice s uređajem Cellutec kod kojeg se mehaničke vibracije preko fizičkog kontakta s kožom prenose kroz cijelo tijelo, te izazivaju niz popratnih, po organizam pozitivnih efekata.


Osim celulita veliki neprijatelj ženske ljepote su neželjene dlačice, koje nam s dolaskom ljetnih mjeseci posebno zagorčavaju život.  Često depiliranje oduzima nam dragocijeno vrijeme boravka na plaži, te uživanja u moru i suncu. Zahvaljujući aparatu Multy Power spomenuti problem trajno možemo riješiti i tijekom ljetnog perioda. U njega je implementirana takozvana cryo sonda koja ima mogućnosti hlađenja i zagrijavanja u rasponu od -5 do + 40 stupnjeva. Praktična primjena cryo sonde vidljiva je kod hlađenja tek tretirane kože. Na taj način postiže se brža normalizacija temperature kože. Kod osjetljivih klijenata moguće je prije početka tretmana izvršiti hlađenje dijela kože koji će biti tretiran. Dok se zagrijavanjem sonde može vršiti predgrijavanje kože i na taj način izbjeći upotreba velike energije (posebno pogodno kod "održavanja tretiranih" područja).

Pored navedenih aparativnih metoda u medicinsko-kozmetičkom salonu "Skin" možete isprobati presso i vakuum terapiju, te tretmane ultrazvukom i elektrostimulaciju, ali i oblikovati tijelo uz pomoć preparativnih tehnika - body wrapping, lipox, alge, blato i aromaterapija. Kada je riječ o njezi lica u ovom salonu možete riješiti sve probleme i zadovoljiti sve potrebe vaše kože. Uz klasične, salon "Skin" nudi i specijalne tretmane uklanjanja bora, hiperpigmentacija, kapilara i ožiljaka od akni, dijamantnu mikrodermoabraziju, elektroepilaciju i fotoepilaciju. A ukoliko se želite uljepšati isprobajte bojanje, minival i ugradnju trepvica, te, naravno, neizostavan make up. Nezaboravne trenutke uživanja u salonu "Skin" podijelite s dragim osobama, darujte im poklon bon i razveselite ih opuštajućom masažom ili nekim drugim tretmanom njege lica i tijela. Vjerujte, nećete pogriješiti!

Medicinsko - kozmetički salon "SKIN"
RADNO VRIJEME
pon, sri, pet 13 - 20 sati
uto, čet 9 - 17 sati
sub 9 - 14 sati

Sajmišna 16, 10 410 Velika Gorica
Telefon: 01/ 6256 154
Mobitel: 091/ 7951 695

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam