liv13-za-tekstPrekrasna glumica Liv Tyler otkrila je svoj mali make-up trik koji joj daje izgled rumenih obraza, a nije riječ o rumenilu niti o štipanju obraza. Naime, Liv ima običaj na svoje obraze nanijeti malo ruža za usne, jer kako kaže, ruž na obrazima ostaje puno duže nego uobičajeno rumenilo.

"Koristim ruž za usne kao rumenilo, osobito ako se tog dana odlučim za ružičastu nijansu. Jednostavno stisnete malo boje na obraze da izgleda poput mrlje i malo razmažete. Najviše volim blagi, ružičasti ruž jer, za razliku od crvenog, možete ga nanijeti na usne te obraze i nakon nekoliko koktela, a da ne izgledate kao da ste poludjeli" - rekla je Liv za britanski InStyle magazin.

Liv također koristi kist za usne i podlogu za lice kako bi prikrila nedostatke.

"Naučila sam koristiti kist za usne da bih prikrila prištiće. Kist ih savršeno sakrije jer je vršak jako tanak i precizan. To je super, osobito ljeti ,jer ne morate nanositi tekući puder na cijelo lice. I još jedan savjet od moje kozmetičarke: koristite kremu za područje oko očiju na vrhovima usana da bi zaustavili bore" -otkriva slavna glumica.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam