Slatko, primamljivo i ukusno – grožđe je nesumnjivo jedna od najomiljenijih jesenskih poslastica, čije su dobre karakteristike i blagotvornost u zdravoj prehrani poznate već od davnina. No, jeste li znali da osim što organizam hrani mineralima i vitaminima, ovo popularno voće izvrsno osvježava i pomlađuje kožu!? Stoga i ne čudi što se sve češće pojavljuje kao neizostavan sastojak brojnih kozmetičkih preparata.

grozdje_5
grozdje_2

Prateći svjetske trendove i Kozmetika Afrodita tržištu je predstavila proizvod za njegu lica na bazi ovog kraljevskog voća - Peel-off masku grožđe.

maska_grozdje1Maska povoljno utječe na pomlađivanje i obnavljanje zaliha vlage za sve tipove kože, osobito suhe i normalne. Blagotvorno umiruje osjetljivu kožu, a umornoj vraća energiju. Nakon uklanjanja maske, koža je napeta i lijepe ružičaste boje, a na dodir nježna i glatka.

Glavni aktivni sastojci:
* alginati,
* dijatomejska zemlja,
* bijela glina,
* crvena glina,
* ekstrakt sjemenki grožđa i
* ekstrakt centele.

Ljepota je u zdravlju, a zdravlje u prirodi i blagodatima preparata nastalih na prirodnoj osnovi. Ne zaboravite – ona krije odgovore na sva naša pitanja.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam