Zagrebačka oaza ljepote s tradicijom - Beauty centar Božica - prva u Hrvatskoj s ponosom predstavlja COAXMED - uređaj 22. stoljeća, jedinstvenu tehnološku inovaciju koja kombinira čak 7 različitih tehnologija i 100% je siguran neinvazivni sustav tretiranja lica i tijela te savršena alternativa face liftingu i liposukciji!

BC Bozica Coaxmed 3

Uređaj COAXMED - tri vrste tretmana lica:

- SKIN TITE - kombinacija radiofrekvencije, mikroiglica i vakuuma koja stimulira prirodnu proizvodnju kolagena i elastina, dok vakuum potiče mikrocirkulaciju i limfnu drenažu te smanjuje neželjeni natečeni izgled lica!

- RF SHAPE - kombinacija monopolarne i unipolarne radiofrekvencije koja potiče snažnu proizvodnja kolagena i elastina, što koži pruža trenutni učinak zatezanja, ali i dugoročno pomlađen izgled!

- BIPOLAR RF SHAPE koji predstavlja kombinaciju bipolarne radiofrekvencije i vakuuma čime se potiče duboko zagrijavanje te snažno zatezanje kože!

BC Bozica Coaxmed 4

Uređaj COAXMED - kombinacije tretmana tijela:

- DUALSHAPE - kombinacija ultrazvuka i radiofrekvencije čija sinergija djeluje u dermisu vezivnih vlakana, posebno kolagena i elastina, i tako kožu učinkovito zateže, te poboljšava struktura tkiva!

- VACULASE - kombinacija tri tehnologije - diodnog lasera koji potiče snažnu mikrocirkulaciju, cryo terapije ili hlađenja koja poboljšava cirkulaciju i tonizaciju te ubrzava sagorjevanje masnoća, te vakuuma koji stimulira limfnu drenažu i iz tijela eliminira masne stanice. Rezultat? Dugotrajan lijep i sjajan izgled kože!

- CRYO LIPO SCULPT - kombinacija zaleđivanja i elektrostimulacije - hlađenje na odabranim područjima i na točno određenoj temperaturi tijekom kojeg se masne stanice kristaliziraju i raspadaju te postupno izlučuju iz organizma. Istovremeno, vakuumski aplikator uzrokuje povećani krvni tlak u odabranom području, pa klijent ne osjeća hladnoću, dok elektrostimulacija potiče mišiće na rad!

BC Bozica Coaxmed 14

Spektar djelovanja uređaja COAXMED uistinu je širok - smanjuje bore i akne, zateže kožu, stvara novu sintezu kolagena, uklanja celulit...Ovi su tretmani u popunosti bezbolni i 100% sigurni, nakon njih nije potreban nikakav oporavak i nema komplikacija, a naglasimo i kako je moguće istovremeno tretirati lice i tijelo, što je vrlo važno u današnjem užurbanom načinu života i nedostatku vremena…

 

Slijedi iznenađenje - Beauty centar Božica odlučio vas je darovati tretmanima uređajem COAXMED po Vašem izboru!

Odgovorite li točno na naše pitanje, uz malo sreće možete osvojiti jedan od tretmana - CRYO LIPO SCULPT, DUAL SHAPE ili VACULASE!

 

Ukoliko ste pažljivo pročitali ili pogledali našu današnju priču, s lakoćom ćete odgovoriti na pitanje koje glasi:

Koliko tehnologija upotrebljava uređaj COAXMED

 

Odgovore pošaljite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a imena sretnih dobitnica objavit ćemo 30. kolovoza! Sretno!

 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam