Našu je ekipu u sarajevskom Gradu ljepote zainteresirao izložbeni prostor još jednog generalnog pokrovitelja - hrvatske tvrtke Siona, proizvođača profesionalne kozmetike za kosu koji se tržištu dokazao četrdesetogodišnjom tradicijom uspješnog poslovanja.

 

THS - Siona 1

 

Linija kozmetike za kosu tvrtke Siona sadrži sve što je potrebno za rad profesionalnih frizera - boje svih nijansi, maske, regeneratore i šampone za njegu, te lakove, gelove i pjene za stiliziranje. Ovi su proizvodi kreirani kako bi zadovoljili najzahtjevnije potrebe frizerskih stilista, a istraživački laboratorij i predani rad stručnjaka tvrtke Siona garancija su inovativnosti i kvalitete.

 

THS - Siona 4

 

Ovaj je izložbeni prostor bio jedan od najposjećenijih u Sarajevu - znatiželjni su posjetitelji željeli doznati sve o novim trendovima i proizvodima. A predstavljenih je noviteta bilo mnoštvo...

 

THS - Siona 5

 

Više od 40 godina prisutna na hrvatskom tržištu i u regiji, tvrtka Siona svojim prisustvom u Sarajevu ponovno dokazuje ispravnost poslovnih vizija. 

 

THS - Siona 2

 

Kvalitetu poslovanja ove tvrtke potvrđuje suradnja s brojnim frizerima...na Sarajevskoj se pozornici revijom predstavio frizerski salon iz glavnog grada Hrvatske i na modelima, uz kreativnost, prikazao svu raskoš i kontraste boja.

 

Ovaj frizerski umjetnik nije skrivao zadovoljstvo suradnjom s tvrtkom Siona.

 

THS - Siona 7

 

THS - Siona 6

 

Kreativni tim tvrtke Siona ne miruje - planova je bezbroj...

 

Za kraj, spomenimo kako je tvrtka Siona ekskluzivni uvoznik talijanske kozmetike za kosu Lisap za Hrvatsku i regiju, a što su u Sarajevu predstavili vrhunski stilisti branda Lisap prikazat ćemo u našoj slijedećoj emisiji.

 

Uz individualan pristup i stalne edukacije, kvaliteta, inovativnost, trendovi i prepoznatljivost smjernice su koje svojim proizvodima prati tvrtka Siona...a slogan "Lijepa kosa je naša strast!" zapravo govori sve...

 

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam