Naš je domaćin u Sarajevu bio brand "Keune", jedan od generalnih pokrovitelja "Theatre Hair Showa". Veliki broj frizera iz cijele Hrvatske i regije pristiglih u organizaciji tvrtke "Keune Adriatic", koji u svome radu svakodnevno upotrebljavaju proizvode "Keune", te stalna prisutnost na specijaliziranim sajmovima i frizerskim događanjima poput ovog, dokazi su uspješnosti u radu i kreiranju svjetskih frizerskih trendova.

Brand "Keune" na Hrvatskom je tržištu već 22 godine, a svoje je poslovanje proširio na cijelu regiju u kojoj je prisutan u više od 5000 frizerskih salona i u samom je vrhu prodajne ljestvice. Također, važno je napomenuti kako tvrtka "Keune Adriatic" slovi kao jedan od 5 najuspješnijih svjetskih distributera u konkurenciji 60 država u kojima postoje zastupnici branda "Keune".

 

THS - Keune 5

 

Tvrtka "Keune Adriatic" svojim donacijama vrlo često pomaže onima kojima je to potrebno, a iznimka naravno nije bio ni sarajevski "Theatre Hair Show". Naime, na izložbenom prostoru tvrtke "Keune Adriatic" u Gradu ljepote, zaštitna lica branda “Keune” - Lejla i Tarik Filipović - prodavali su proizvode “Keune” i “Denman” u humantitarne svrhe, a prihod od prodaje namijenjen je Udruženju „Srce za djecu koja boluju od raka u Bosni i Hercegovini“.

 

THS - Keune 3

 

THS - Keune 1

 

Lejla i Tarik nisu skrivali oduševljenje ovom hvalevrijednom akcijom.

Suradnja branda "Keune" i supružnika - Lejle i Tarika - uspješan je poslovni potez koji je prerastao u pravo prijateljstvo.

Poznata su nam lica otkrila i svoje osobne hit proizvode branda "Keune".

 

THS - Keune 2

 

Zahvaljujući vrijednim organizatorima, neupitna je uspješnost ovog događanja.     

Naša priča o brandu "Keune" nastavlja se i u slijedećoj emisiji u kojoj ćemo prikazati spektakularne frizerske revije sa sarajevskog "Alternative Hair Showa" i predstaviti frizerske čarobnjake od čijih kreacija zastaje dah...    

 

THS - Keune 4

 

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam