Znanje i mašta frizerskih stilista temelji su atraktivnih frizerskih kreacija i zadovoljstva klijenata. Naravno, neizostavni čimbenici u njihovom radu, uz pomoć kojih ideje postaju stvarnost, svakako su kvalitetni proizvodi, te stalna edukacija.

Našom današnjom pričom predstavljamo tvrtku Kozmetika Feniks, koja još od 1997. godine zastupa renomirane svjetske brandove kozmetike za kosu, te pribora i opreme za salone.

 

Kozmetika Feniks 5

 

Kvalitetu poslovanja tvrtke Kozmetika Feniks potvrđuje suradnja s brojnim frizerskim salonima diljem Lijepe Naše.

 

Kozmetika feniks 3

 

Profesionalne linije boja i preparata za bojanje kose branda "Lucille" na hrvatskom su tržištu vrlo dobro poznate i prihvaćene.   

 

Kozmetika feniks 6

 

Kozmetika feniks 2

 

Talijanski brand kozmetike za kosu BBCos, kreiran 1999. godine, prisutan je u 30-ak država diljem svijeta, a odnedavno i na hrvatskom tržištu, na kojem ga zastupa tvrtka Kozmetika Feniks.

 

Kozmetika feniks 1

 

Linija kozmetike za kosu branda BBCos sadrži sve što je potrebno za rad profesionalnih frizera - boje koje ne sadrže štetni amonijak, losione, maske i regeneratore za njegu, te lakove, gelove, voskove i pjene za stiliziranje. A novitet je...

 

Kozmetika feniks 4

 

Naglasimo kako tvrtka Kozmetika Feniks prisustvom na svim važnijim beauty događanjima u Hrvatskoj, te generalnim pokroviteljstvom natjecanja učenika-frizera na sajmu Dani ljepote, ali i stalnim edukacijama dokazuje svoje poslovne vizije i svijest o važnosti znanja za budućnost struke.  

 

Kozmetika Feniks 1

 

Slogan tvrtke Kozmetika Feniks glasi :''Kupci su kod nas uvijek na prvom mjestu''. Njihov uspješan rad dokaz je profesionalnog pristupa, poslovne logike i kvalitetnih proizvoda, što su prepoznali brojni zadovoljni klijenti, struka, ali i budući naraštaji vrhunskih frizera i stilista Hrvatske.

 

 Više o tome pogledajte u našem video prilogu!

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam