Kosa

kosa-zima-njega-naslov44
Vjetar, ali i suh zrak u zatvorenim prostorijama, prečesto pranje i jaki tretmani čine kosu krhkom. Zato joj zimi osigurajte dodatnu njegu. Iako, za sada, još nema čudotvornog preparata od kojeg će vam kosa rasti brže i pri tom biti besprjekorna, postoje mnoga istraživanja čijim se saznanjima možete rukovoditi u rješavanju problema opadanja kose i ispucalih vrhova.

Top Stil 3 5

Na nedavno održanom sajmu Beauty & Hair Expo, kreativni tim tvrtke Top Stil, koja je bila i partner sajma, posjetiteljima je pripremio mnoštvo zanimljivih prezentacija i stručnih look & learn seminara, a uz brojne izložbene prostore frizerskih brandova, predstavila su se i neka od najzvučnijih imena svijeta frizerstva.

Top Stil Guy Tang 6Bili smo u prigodi upoznati rad Guy Tanga, frizerskog čarobnjaka iz Los Angelesa i trenutno jednog od najutjecanijih svjetskih frizera, koji je u Zagrebu bio gost tvrtke Top Stil!

Top Stil 5Organizacijski tim uložio je puno truda i vremena kako bi Beauty & Hair Expo predstavio sadržaje koji će hrvatskoj metropoli osigurati visoku poziciju na beauty karti svijeta!

Schwarzkopf Professional Shaping Futures 6

Našom današnjom pričom predstavljamo humanitarni projekt pod nazivom Shaping Futures koji mijenja živote mladih frizerskih kreativaca diljem svijeta.

Schwarzkopf 3

Generalni pokrovitelj ovogodišnjeg frizerskog festivala Hairstyle News ponovno je bio brand Schwarzkopf Professional, koji je svojim izložbenim prostorom privlačio znatiželjnike, a atraktivnim i edukativnim seminarima i show programima oduševio frizersku struku regije.

Indola 1Na festivalu Hairstyle News predstavio se brand Indola Professional, a dinamična prezentacija jednostavno je - oduševila prisutne!

Top Stil 2 

Prezentacijom na festivalu Hairstyle News tvrtka Top Stil ponovno je dokazala kako svojim poslovnim pristupom i suradnjom sa vrhunskim tvrtkama, frizerima, stilistima i vizažistima brine o svakom, pa i najsitnijem detalju u stvaranju mozaika na putu prema zadovoljnom klijentu.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam