Kosa

kosa-zima-njega-naslov44
Vjetar, ali i suh zrak u zatvorenim prostorijama, prečesto pranje i jaki tretmani čine kosu krhkom. Zato joj zimi osigurajte dodatnu njegu. Iako, za sada, još nema čudotvornog preparata od kojeg će vam kosa rasti brže i pri tom biti besprjekorna, postoje mnoga istraživanja čijim se saznanjima možete rukovoditi u rješavanju problema opadanja kose i ispucalih vrhova.

Scissors and Tweezers 2020 1

Svaka žena voli ući u Novu godinu u savršenom izdanju, stoga nikako neće zanemariti - frizuru!

Scissors and Tweezers 1

Ines Beranek, suvlasnica zagrebačkog Hair & beauty salona Scissors & Tweezers koji se nalazi u zagrebačkoj Šulekovoj ulici, nositeljica je I'm Mounir zlatnog certifikata te za svoje klijente donosi Mounirove proizvode i tehniku rada.

Hair Clinic Zagreb reportaza 2 8

Hair Clinic Zagreb je ustanova koja u centru hrvatske metropole predstavlja učinkovita rješenja brojnih problematika povezanih s vlasištem.

Top Stil 3 5

Na nedavno održanom sajmu Beauty & Hair Expo, kreativni tim tvrtke Top Stil, koja je bila i partner sajma, posjetiteljima je pripremio mnoštvo zanimljivih prezentacija i stručnih look & learn seminara, a uz brojne izložbene prostore frizerskih brandova, predstavila su se i neka od najzvučnijih imena svijeta frizerstva.

Top Stil Guy Tang 6Bili smo u prigodi upoznati rad Guy Tanga, frizerskog čarobnjaka iz Los Angelesa i trenutno jednog od najutjecanijih svjetskih frizera, koji je u Zagrebu bio gost tvrtke Top Stil!

Top Stil 5Organizacijski tim uložio je puno truda i vremena kako bi Beauty & Hair Expo predstavio sadržaje koji će hrvatskoj metropoli osigurati visoku poziciju na beauty karti svijeta!

Schwarzkopf Professional Shaping Futures 6

Našom današnjom pričom predstavljamo humanitarni projekt pod nazivom Shaping Futures koji mijenja živote mladih frizerskih kreativaca diljem svijeta.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam