Događanja

Beauty Hair Expo 2020. reportaza 1 8

22. izdanje ovog prestižnog događanja ove će se godine održati od šestog do osmog ožujka i predstaviti još atraktivnije sadržaje koji će hrvatskoj metropoli bez sumnje osigurati visoku poziciju na beauty karti svijeta...

Lions koncert 19 11 3

Humanitarni koncert glazbenice Gabi Novak i pijanista Matije Dedića oduševio je do posljednjeg mjesta posjetitljima ispunjenu Preporodnu dvoranu Narodnog doma HAZU.

Monika Leskovar 4

Koncert je održan u organizaciji Hrvatskog društva glazbenih umjetnika i Hrvatske lige protiv raka u sklopu projekta Glazebni umjetnici Zagrebu.

Dani beba studeni 2019. 2

Nakon što je razveselio djecu i roditelje Dalmacije, najveći sajam za bebe i djecu u regiji tradicionalno se sredinom studenog održava u Wesgate Shopping Cityju.

Zlatarnica Prahir 05

Mogli bismo reći kako u Zlatarnici Prahir ne postoje neostvarive želje!

Food Film Festival 2019. 1

U Zagrebu se trenutno održava omiljeni street food filmski festival - Food Film Festival u kojem ćemo moći uživati do utorka 17. rujna.

Poliklinika Bagatin povezani iskustvom 1

Ove jeseni iz Poliklinike Bagatin dolazi nešto novo. Nešto drugačije, nešto posebnije i osobnije!

Vinski razgovori Dalmacijavino 2

U posebnom ugođaju wine bara zagrebačke kavane Procaffe u Tkalčićevoj ulici, održano je deseto, jubilarno izdanje "Vinskih razgovora s Tomislavom Stiplošekom", vinske radionice koja je istovremeno i svojevrsni talk show u kojem publika aktivno sudjeluje i tako sukreira tijek razgovora.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam