Događanja

Dani ljepote 2019. 7

21. izdanje prestižnog događanja ove će se godine održati od osmog do jedanaestog ožujka pod novim, zvučnim nazivom - Beauty & Hair Expo Zagreb - i predstaviti još atraktivnije sadržaje koji će hrvatskoj metropoli bez sumnje osigurati visoku poziciju na beauty karti svijeta...

2018. She Bohemian Rhapsody

Proteklog su tjedna u Los Angelesu objavljeni dobitnici 79. izdanja dodjele nagrade Zlatni globus®, najznačajnije filmske nagrade uz nagradu Oscar®.

Studio smijeha 2

Ovaj tjedan možda je pravo vrijeme da se opustite u njihovu društvu!

Komedija 1

Miris Božića i blagdanska čarolija spustila se i na omiljeno zagrebačko Kazalište Komedija.

Prijatelji zivotinja 7

Blagdanska kampanja Mreže za zaštitu životinja prenosi plemenitu poruku da se ljubav ne kupuje.

World Top Model 1

Na svjetskom izboru World Top model koji se održao u prijestolnici mode - Milanu, Adna Zrno je osvojila titulu World Top Model za 2018. godinu!

Prijatelji zivotinja 2

Međunarodni dan prava životinja diljem svijeta obilježava se 10.12., na isti dan kad i Međunarodni dan prava ljudi, kako bi se ukazalo na činjenicu da životinje, kao i ljudi, imaju prava koja ne bi trebala biti žrtvovana ili uskraćena samo zato jer bi to moglo koristiti ljudima.

Grad Sveti Nikola 5

Sveti Nikola, kojeg s nestrpljenjem očekuju djeca diljem svijeta, i ove godine darivao najbolje i najhrabrije.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam